Здравейте колата е Алфа 145 jtd..Значи притесняваме факта,че колата е мудна под 2000 оборота след това от 2000 до 3000 се изстрелва ,и когато мине 3000 оборота много бавно ускорява до 4000-5000 оборота....Значи сменил съм всички филтрии ходих на диагностика и колата нямаше никакви проблеми..казаха ми че всичко си работи..Миълта ми е четох из форума ,че въпреки че не ми показва грешка в дебитомер и не ми свети лампата на таблото той може да не работи адекватно и от него колата да губи от своето ускорение и пъргавина...Ако някой може да помогне нека драсне тука..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бавно ускорение след 3000 оборота
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pac3to Покажи съобщениеЗдравейте колата е Алфа 145 jtd..Значи притесняваме факта,че колата е мудна под 2000 оборота след това от 2000 до 3000 се изстрелва ,и когато мине 3000 оборота много бавно ускорява до 4000-5000 оборота....Значи сменил съм всички филтрии ходих на диагностика и колата нямаше никакви проблеми..казаха ми че всичко си работи..Миълта ми е четох из форума ,че въпреки че не ми показва грешка в дебитомер и не ми свети лампата на таблото той може да не работи адекватно и от него колата да губи от своето ускорение и пъргавина...Ако някой може да помогне нека драсне тука..Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Първоначално публикувано от Pac3to Покажи съобщениеЗдравейте колата е Алфа 145 jtd..Значи притесняваме факта,че колата е мудна под 2000 оборота след това от 2000 до 3000 се изстрелва ,и когато мине 3000 оборота много бавно ускорява до 4000-5000 оборота....Значи сменил съм всички филтрии ходих на диагностика и колата нямаше никакви проблеми..казаха ми че всичко си работи..Миълта ми е четох из форума ,че въпреки че не ми показва грешка в дебитомер и не ми свети лампата на таблото той може да не работи адекватно и от него колата да губи от своето ускорение и пъргавина...Ако някой може да помогне нека драсне тука..Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Pac3to Покажи съобщениеда благодаря утре ще го направя ,но така няма ли да ми запише грешка на компа и да ми светне лампата на таблото за грешкаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Comment