Известие

Collapse
No announcement yet.

Бавно ускорение след 3000 оборота

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бавно ускорение след 3000 оборота

Здравейте колата е Алфа 145 jtd..Значи притесняваме факта,че колата е мудна под 2000 оборота след това от 2000 до 3000 се изстрелва ,и когато мине 3000 оборота много бавно ускорява до 4000-5000 оборота....Значи сменил съм всички филтрии ходих на диагностика и колата нямаше никакви проблеми..казаха ми че всичко си работи..Миълта ми е четох из форума ,че въпреки че не ми показва грешка в дебитомер и не ми свети лампата на таблото той може да не работи адекватно и от него колата да губи от своето ускорение и пъргавина...Ако някой може да помогне нека драсне тука..

Първоначално публикувано от Pac3to Покажи съобщение
    Здравейте колата е Алфа 145 jtd..Значи притесняваме факта,че колата е мудна под 2000 оборота след това от 2000 до 3000 се изстрелва ,и когато мине 3000 оборота много бавно ускорява до 4000-5000 оборота....Значи сменил съм всички филтрии ходих на диагностика и колата нямаше никакви проблеми..казаха ми че всичко си работи..Миълта ми е четох из форума ,че въпреки че не ми показва грешка в дебитомер и не ми свети лампата на таблото той може да не работи адекватно и от него колата да губи от своето ускорение и пъргавина...Ако някой може да помогне нека драсне тука..
    Изключи буксата на дебитомера и покарай малко. Ако е по добре си за нов. Ааааа и не очаквай след 4 да върви тая кола.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

да благодаря утре ще го направя ,но така няма ли да ми запише грешка на компа и да ми светне лампата на таблото за грешка

Comment

Ако искаш повече - ремап.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

да благодаря утре ще го направя ,но така няма ли да ми запише грешка на компа и да ми светне лампата на таблото за грешка
          И да светне като го закачиш обратно ще изгасне. Пробвай и пиши как е
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

възможно ли е също от вакуум клапана да ми прави мизерии ,защото го чувам да бръмчи на празен ход и като подам газ изчезва

Comment

не е от дебитомера,като го откача колата става по мудна някой може ли да ми каже как се разглобява този вакумен клапан

Comment

Вакумен клапан имаш за ЕГР-а.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

да за него имам предвид.. Как мога да разбера дали работи както трябва

Comment

А ЕГР-то затапено ли е?
                    Ако не е, сложи му една тапа и я провери пак. И да не се учудиш колко пушилка ще изхвърли през ауспуха първия път като и дадеш газ след като го затапиш, нормално е.

Comment

Working...
                    X